- Natulique -
Kies jij voor natuurlijke haarverzorging?

Ik ben erg enthousiast over NATULIQUE. Ik hecht waarde veel aan een product met natuurlijke ingrediënten en ik deel de filosofie, welke tot doel heeft een bijdrage te leveren aan de gezondheid van mens, dier en planeet. Ik geef graag persoonlijk advies en ik ben een supporter van een bewuste levensstijl, met een fashionable touch.

NATUURLIJKE HAARKLEURING

Milde, 100% ammonia-vrije, professionele haarkleuringen van hoogwaardige kwaliteit.

Haar verven

NATULIQUE Natural Colours is een innovatieve permanente kleuring in crèmevorm op natuurlijke basis, waarmee je alle resultaten kan bereiken die je gewend bent. We willen ons haar op een zo gezond mogelijke manier kleuren, maar er natuurlijk ook nog geweldig uit zien. Dat kan met NATULIQUE!

Onze natuurlijke kleuringen zijn een uniek en exclusief product met toegevoegd natuurlijk puur zonnebloemzaadextract, jojoba-olie en abrikozenpitolie. Een haarkleuring met minder chemicaliën en een optimale functionaliteit, ontwikkeld met de nadruk op natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een mildere haarkleuring en extra verzorging.

GECERTIFICEERDE BIOLOGISCHE HAARVERZORGING

De kwaliteit van de Professionele Haarverzorgingsproducten van NATULIQUE is te danken aan de passie en toewijding die het vergt om verzorgingsproducten te creëren die de gevestigde merken op de markt overtreffen met een gemiddelde van 95% tot 100% Gecertificeerde Biologische en Natuurlijke Ingrediënten.

De 360BIOCERT richtlijnen voor biologische productie houden in dat de materialen en processen de balans van ecologische en organische systemen intact houdt en verbetert en agrarische systemen integreert. Door de 360BIOCERT certificering zijn zowel klanten als kapsalons verzekerd van duurzame en biologische oplossingen voor hun wensen.

Producten.JPG

PROFESSIONELE NATUURLIJKE STYLING

Argan olie.JPG

De natuurlijke styling van NATULIQUE is ontwikkeld met het oog op meer natuurlijke, veilige en gecertificeerde ingrediënten en minder chemicaliën. De NATULIQUE Styling Lijn biedt een natuurlijk alternatief voor je styling wensen, met biologische, verzorgende ingrediënten voor een natuurlijke, gezonde look.