Maximale verdraagbaarheid is ons doel!

Een gezonde huid is een mooie huid. En hierbij gaat het om een optimale verdraagbaarheid in combinatie met een optimale werking van de huidverzorgingsproducten. Dit is waar de producten van Dr. Baumann en SkinIdent voor staan. Met SkinIdent heeft Dr. Baumann zelfs een wereldwijd unieke huidverzorgingslijn waarvan alle producten uitsluitend bestaan uit huideigen stoffen en vitamines.


'Goede verdraagzaamheid' is voor ons niet goed genoeg.

Maximale verdraagbaarheid is ons doel!


Verdraagzaamheid van ingrediënten is het allerbelangrijkste kwaliteitscriterium, omdat alleen op deze manier een optimale en positieve werking voor de huid bereikt kan worden. Het is bekend dat allergenen als parfums, geurstoffen en conserveringsmiddelen tot de belangrijkste oorzaken van allergieën door cosmetica behoren. Om deze reden horen deze in de producten van Dr. Baumann en SkinIdent niet thuis!

Ook wanneer u specifieke allergiserende stoffen schijnbaar goed verdraagt kunnen er enkele weken, maanden, zelfs jaren later toch nog allergische reacties ontstaan. Het is daarom niet zo vreemd dat steeds meer mensen last hebben van allergieën.

Dit risico kunt u dus vermijden!


'Natuurlijke cosmetica' leidt niet automatisch tot een goede verdraagzaamheid en werking. Ook natuurlijk ingrediënten, waaronder conserveermiddelen, geurstoffen en essentiële oliën, behoren tot de voornaamste allergenen die de huid ziek kunnen maken en daardoor zichtbaar doen verouderen.


Ook minerale oliën afkomstig van aardolie, zoals paraffine, worden door hun lage kostprijs heel vaak in cosmetische producten gebruikt. Deze ingrediënten vormen echter een film op de huid die het herstel van de natuurlijke huidbarrière kan afremmen of verhinderen.

Wanneer u met het gebruik van cosmetica met minerale oliën stopt kan de huid uitgedroogd en schraal aanvoelen, soms ontstaan er zelf puistjes, rode vlekjes en jeuk. De oorzaak ligt echter bij voormalig het gebruik van deze producten en een nieuwe gezonde huidverzorgingsroutine is van groot belang!


Hier vindt u de belangrijkste allergenen die u, in het belang van uw gezondheid, moet vermijden; https://www.natuurlijke-huidverzorging.com/uploads/1/7/6/5/1765781/productanalyse.pdf


Ik kies heel bewust voor maximale anti-aging door middel van bionome cosmetica. Want een mooie huid is een gezonde huid! En het gaat niet om de jaren, maar om hoe je ze draagt!14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven