- Dit ben ik -

Ik heb een passie voor de natuur en natuurlijke materialen. En ik hou van mode, kunst en design. Met Ecohair & Beauty breng ik dit samen.

Beauty en duurzaamheid kunnen hand in hand gaan. Met behulp van het Deense topmerk Natulique voor natuurlijke, biologische en organische haarkleuringen.

Op  een bewuste en gezonde manier, maar wel zodat jij er net zo mooi uit zien als je gewend bent.

 

Ik ben al 30 jaar kapper en schoonheidsspecialist. In Dr. Baumann vond ik unieke, duurzame producten voor natuurlijke huidverbetering. Dr. Baumann Cosmetics is wereldwijd de best denkbare huidverzorging met ingrediënten van zeer hoge kwaliteit.

Mijn visie;

Een lichaam heeft de juiste voeding, rust en beweging nodig om gezond en sterk te worden en te blijven. Dit is voor mij vanzelfsprekend. Dit geldt voor ons haar, maar ook voor de huid, het grootste orgaan van ons lichaam. Ons lichaam reageert het beste op natuurlijke, plantaardige ingrediënten en... natuurlijke, plantaardige voeding. 

Ik volg jaarlijks meerdere bijscholingen, lezingen en studies, op het gebied van huid, haar en voeding.

Mijn werkwijze:

Wanneer het lichaam gezond en sterk is kan het vele problemen zelf oplossen, weliswaar met de juiste hulp. Daarom verdient het de beste verzorging.

Iedere behandeling start met een huid- of haaranalyse. Ik kijk naar de conditie van uw haar en huid op het moment dat u in mijn stoel zit. Hiermee bepaal ik welke producten het beste voor uw haar e/o huid werken.

Elke behandeling  heeft als doel om uw haar/huid gezond en veerkrachtig te maken. U zult zien dat deze aanpak ècht resultaat geeft.

Ik vind het het mooiste wat er is om mensen blij te maken met mooi, gezond haar en een gezonde huid.

Maak gerust een afspraak. Dan gaan we samen aan de slag om de conditie van uw huid en haar te verbeteren. Iedere behandeling geef ik altijd met veel liefde en aandacht.

Monique Briggeman

15977484_1340552619348237_20777569823153

Handig om te weten!

De salon is gevestigd op de Bergselaan in Rotterdam. Het winkelpand wordt gedeeld met kapsalon Haarliefde; een dynamische kapsalon waar eveneens gewerkt wordt met huid/haar-, dier- en mileuvriendelijke producten. De kapsalon is boven, de schoonheidssalon zit beneden.

trap af.jpeg