top of page

- OVER MONIQUE-

Ik heb een passie voor de natuur en natuurlijke materialen. En ik hou van mode, kunst en design. Met Ecobeauty breng ik dit samen.  

Ik werk exclusief met de producten van Dr. Baumann, op een bewuste en gezonde manier met unieke producten voor natuurlijke huidverbetering. Dr. Baumann Cosmetics is wereldwijd de best denkbare huidverzorging met ingrediënten van zeer hoge kwaliteit.

Mijn visie;

Een lichaam heeft de juiste voeding, rust en beweging nodig om gezond en sterk te worden en te blijven. Dit is voor mij vanzelfsprekend. Dit geldt ook voor onze huid; het grootste orgaan van ons lichaam. De huid reageert het beste op natuurlijke, plantaardige ingrediënten en... natuurlijke, plantaardige voeding. 

Ik ben opgeleid tot Dr. Baumann huidspecialist en ik volg jaarlijks meerdere bijscholingen, lezingen en studies, op het gebied van o.a. dermatologie, cosmetische ingrediënten en voeding.

Mijn werkwijze:

Wanneer het lichaam gezond en sterk is kan het vele problemen zelf oplossen, weliswaar met de juiste hulp. Daarom verdient het de beste verzorging.

Iedere behandeling start met een huidanalyse. Ik kijk naar de conditie van uw huid op het moment dat u in mijn stoel ligt. Hiermee bepaal ik welke producten het beste voor uw huid werken. Elke behandeling heeft als doel om uw huid gezond en veerkrachtig te maken. U zult zien dat deze aanpak ècht resultaat geeft.

Ik vind het het mooiste wat er is om mensen blij te maken met mooie, gezonde huid.

Maak gerust een afspraak. Dan gaan we samen aan de slag om de conditie van uw huid te verbeteren. Iedere behandeling geef ik altijd met veel liefde en aandacht.

Monique

15977484_1340552619348237_20777569823153
bottom of page