- Maximale Anti-Aging  -

Dr. Baumann Cosmetics garandeert u een gezonde, natuurlijke huidverzorging met een maximale werking. Deze werking wordt doorgaans aangeduid als 'anti-aging'.

Hiermee wordt niet bedoeld dat u niet ouder wordt, maar wel dat u uw kansen aanzienlijk vergroot om gezonder en mooier oud te worden. Uw verzorgingsproducten zijn de dagelijkse 'voeding van de huid'. Het is daarom van groot belang dat de samenstelling ervan gezond én doeltreffend is.

Dit kunt u doen om een optimaal gezonde huid te bereiken:

1. ongezonde, huidverouderende stoffen vermijden 
2. de hoornlaag optimaal hydrateren 
3. vitalisering, bescherming en celvernieuwing met vitamines 
4. verzachting, bescherming en voeding met huideigen vetstoffen 

5. vervollediging van de natuurlijke beschermingsfactor  
6. aanvullen van tekorten 
7. zinloze en overbodige ingrediënten vermijden  

Deze maatregelen worden, samen met de relevante ingrediënten, overzichtelijk weergegeven in de 

anti-aging checklist.

U kunt ook een ingrediënten-analyse doen en erachter komen of een cosmeticaproduct schadelijke ingrediënten bevat: doe de analyse

 

Cosmetic Check

Als u wilt weten wat een cosmetisch product voor u kunt doen, moet u weten wat erin zit. 

Sinds 1998 zijn alle producenten van cosmetische producten verplicht de ingrediënten van een product op de verpakking te vermelden. Door deze ingrediënten te begrijpen, kunt u een goed idee krijgen van de inhoud van elk product. Duizenden producten kunnen, op basis van ingrediënten door gepubliceerde wetenschappelijke gegevens te gebruiken, geanalyseerd worden. Wilt uw weten of het product dat u al jaren gebruikt goed is voor uw huid? Of juist schadelijk?

Ecobeauty raadpleegt de lijst met 's werelds best beoordeelde producten. Samen ontdekken we welke producten de beste ingrediënten bevatten. Maar ook welke ingrediënten schade aan uw huid kunnen veroorzaken, 

welke ingrediënten een bewezen positief effect hebben of helemaal geen effect hebben.