top of page

- Natulique -

Natulique is een uniek Deens merk dat mensen de mogelijkheid wilt geven om de veiligste keuzes te maken voor hun eigen gezondheid, de planeet en de dieren.

We zijn constant bezig om een toekomst te creëren die biologisch en duurzaam is, zonder in te hoeven leveren op resultaat.

Want zeg nou eerlijk; iedereen wil betere en gezondere producten, maar we willen er nog steeds geweldig uitzien!

Biologisch kleuren 

Natulique Natural Colours is een innovatieve permanente kleuring in crèmevorm op natuurlijke basis, waarmee je alle resultaten kan bereiken die je gewend bent. We willen ons haar op een zo gezond mogelijke manier kleuren, maar er natuurlijk ook nog geweldig uit zien. Dat kan met Natulique!

De natuurlijke kleuringen zijn een uniek en exclusief product met toegevoegd natuurlijk puur zonnebloemzaadextract, jojoba-olie en abrikozenpitolie. Een haarkleuring met minder chemicaliën en een optimale functionaliteit, ontwikkeld met de nadruk op natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een mildere haarkleuring en extra verzorging.

Biologisch krullen (permanent)

Natulique Natural Curl Creator is een innovatief professioneel permanent behandeling dat veel minder chemicaliën bevat, om permanente natuurlijke krullen te creëren of het haar glad te maken. Met toegevoegde natuurlijke ingrediënten, wordt het haar en de hoofdhuid beschermd, terwijl de natuurlijke PH-waarde behouden blijft. Toegevoegde plantaardige proteïne verhoogt het proteïnegehalte om het haar te versterken en zo mild mogelijk te behandelen. ​

Biologisch stylen

De natuurlijke styling van Natulique is ontwikkeld met het oog op meer natuurlijke, veilige en gecertificeerde ingrediënten en minder chemicaliën. De Natulique Styling biedt een natuurlijk alternatief voor je styling wensen, met biologische, verzorgende ingrediënten voor een natuurlijke, gezonde look.

Biologische haarverzorging

De kwaliteit van de professionele haarverzorgingsproducten van Natulique is te danken aan de passie en toewijding die het vergt om verzorgingsproducten te creëren die de gevestigde merken op de markt overtreffen met een gemiddelde van 95% tot 100% gecertificeerde biologische en natuurlijke ingrediënten.

De 360BIOCERT richtlijnen voor biologische productie houden in dat de materialen en processen de balans van ecologische en organische systemen intact houdt en verbetert en agrarische systemen integreert. Door de 360BIOCERT certificering ben je verzekerd van duurzame en biologische oplossingen voor jouw wensen.

Argan olie.JPG
bottom of page