top of page

- Gezonde Make-up -

Uw investering in een gezonde en efficiënte huidverzorging kan worden teniet gedaan als de huid vervolgens door een niet-bionome make-up alsnog wordt belast.
Met Dr. Baumann Make-up beschikt u over een volledig productgamma dat aan dezelfde hoge kwaliteitseisen voldoet als uw dagelijkse bionome huidverzorging.
Door het gebruik van hoogwaardige verzorgende oliën, huididentieke ingrediënten, vitamines en huidvriendelijke kleurpigmenten en het vermijden van allergenen (er zijn immers ook verschillende allergene kleurstoffen) haalt u met Dr. Baumann Make-up een uitzonderlijk goede kwaliteit in huis.

Vaak gebruikte begrippen als 'natuurcosmetica', 'hypoallergeen', 'dermatologisch getest', 'BDIH-gecertificeerd' zijn helaas erg misleidend omdat ook in zulke producten vaak:
* allergenen worden gebruikt waardoor de huid ziek kan worden,
* ingrediënten worden gebruikt die de huid afsluiten waardoor ze op termijn veroudert,
* essentiële ingrediënten ontbreken die de huid verzorgen.

Door het gebruik van zulke producten kan de huid schade oplopen. Make-up is bedoeld om je mooier te maken maar zo bereik je net het tegenovergestelde. 
Om u een optimaal resultaat te kunnen garanderen ontwikkelde Dr. Baumann de nieuwe en veel strengere 'bionome' kwaliteitscriteria.

Dr. Baumann heeft een uitgebreide waaier aan kleuren voor ogen, lippen en wangen. Tijdloos ontworpen om net zo subtiel of juist opvallend te zijn zoals u dat wilt. Foundation en poeders zijn bedacht in corrigerende tinten met verschillende ondertonen die natuurlijk ogen op alle huidtypes. Waar mogelijk worden verzorgende bestanddelen toegevoegd zodat dat make-up niet alleen mooi maar ook functioneel wordt.

Dr. Baumann Make-up beantwoordt aan de strengste bionome kwaliteitscriteria.
Supermooi en ook nog eens supergezond! 

Dr. Baumann Make-up:
*   is samengesteld uit hoogwaardige verzorgende natuurlijke oliën
*   is minimaal 30 maanden houdbaar zonder toevoeging van bewaarmiddelen
*   heeft een aangename natuurlijke geur zonder toevoeging van parfum
*   bevat geen minerale olie (petroleum)
*   is diervriendelijk: geen ingrediënten van gedode dieren
*   is  milieuvriendelijk: geen overbodige verpakking en schadelijke stoffen

vrouw
Portret van het profiel
bottom of page