- Behandelingen -

Iedere gezichtsbehandeling wordt volledig op maat gemaakt en aangepast aan de behoefte van uw huid op dit moment. Ecobeauty werkt met hoogwaardige maskers op basis van o.a. Dode Zeezout, Kaolin (heelaarde) en Algen. Door toevoeging van werkstofampullen worden deze maskers samengesteld.

De eigenschappen van de werkstofampullen voegen extra waardevolle ingrediënten toe aan de eigenschappen van het basismasker. Dit maakt het mogelijk om een masker aan te passen aan de specifieke behoeften van uw huid.

U kunt een behandeling heel eenvoudig aanvullen met een van de aanvullende massages. Dit geeft uw behandeling een extra luxe touch.

Komt u voor de eerste keer bij Ecobeauty?

Boek dan de gratis Skin Check bij uw behandeling naar keuze!

AFTER SUN CARE   45 mins | € 45,-

Een kalmerende, verfrissende en herstellende behandeling van de huid na het zonnebaden met een specifieke combinatie van werkstoffen. Een ideale behandeling wanneer u 'iets te lang' of te vaak in de zon heeft gezeten. Roodheid, veroorzaakt door de zon, neemt sneller af en de intensiteit van de bruining blijft behouden. Vroegtijdige huidveroudering ten gevolge van de zon wordt effectief tegengewerkt. 

- reiniging

- peeling 

- intensief, maar zeer mild, groen algenmasker

- liposome multi active vitamine E & C

- ampul van hoogwaardige werkstoffen

- tanning lotion

- gezichtsmassage

CARE    45 mins | € 45,-

Een intensief verzorgende behandeling. 

De huid krijgt een zachte reiniging met een milde peeling om de dode huidcellen te verwijderen en de huid weer glans te geven. Het reinigende vitamine masker  geeft uw huid wat het nodig heeft aan natuurlijke plantaardige oliën. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek voor uw huid geschikt liposomen-serum en een ampul met hoogwaardige werkstoffen.

- reiniging

- peeling

- reinigend vitamine masker

- liposomen-serum

- aanvullende verzorging incl. ampul

- gezichtsmassage 

DEEP CLEAN    45 mins | € 45,-

Een intensieve & diep reinigende behandeling. 

De huid krijgt een dieptereiniging met een biologische peeling op basis van natuurlijke enzymen en een intensief masker op basis van rode algen. Onzuiverheden worden verwijderd en de huid wordt gekalmeerd met een eucalyptuslotion. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek liposomen-serum voor uw huid.

- reiniging

- peeling

- diep reinigend algenmasker

- verwijderen onzuiverheden e/o gerstekorrels

- liposomen-serum

COMPLETE   60 mins| € 65,-

Een diep reinigend en intensief verzorgende behandeling.

De huid krijgt een dieptereiniging met een biologische peeling op basis van natuurlijke enzymen en een intensief masker op basis van rode algen. Onzuiverheden worden verwijderd en de huid wordt gekalmeerd met een eucalyptuslotion. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek voor uw huid geschikt liposomen-serum

en een ampul met hoogwaardige werkstoffen.

- reiniging

- peeling

- diep reinigend algen masker

- verwijderen onzuiverheden e/o gerstekorrels

- liposomen-serum

- aanvullende verzorging incl. ampul

- massage van gezicht, hals & decolleté

ANTI-STRESS   45 mins | € 45,-

Breng de huid weer terug in balans!

De huid krijgt een zachte reiniging met een milde peeling om de dode huidcellen te verwijderen en de huid weer glans te geven. Het Kaolin masker bevat heel veel natuurlijke mineralen en werkt zuiverend en verstevigend.

Door deze liftende en verstevigende werking is dit een optimaal anti-aging behandeling. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek voor uw huid geschikt liposomen-serum en een ampul met hoogwaardige werkstoffen.

- reiniging

- peeling

- kaolin rose masker

- liposomen-serum

- aanvullende verzorging incl. ampul

- gezichtsmassage  

DETOX    60 mins | € 65,-

Een ontgiftende en regeneratieve behandeling.

De huid krijgt een intense reiniging met de mineral sea peeling om de dode huidcellen te verwijderen en de huid weer glans te geven. Het masker op basis van bruine en rode algen, zeezout en kaolin stimuleert het metabolisme van de huid en verbetert de afvoer van afvalstoffen. Het heeft een enorme ontgiftende werking en een zeer een positieve invloed op de talgklieren en de elasticiteit van de huid. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek voor uw huid geschikt liposomen-serum en een ampul met hoogwaardige werkstoffen.

- reiniging gezicht & decolleté

- mineral sea peeling

- dode zeezout masker

- liposomen-serum

- aanvullende verzorging incl. ampul

- massage van gezicht, hals & decolleté

ANTI AGING SUPER BOOST   60 mins | € 65,-

De huid ondergaat een aantal drastische veranderingen naarmate we ouder worden. Er ontstaan fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken... We kunnen dit proces niet tegenhouden, maar we kunnen de huid wel goed verzorgen zodat ze mooi ouder wordt. En zo nu en dan een flinke boost met extra werkstoffen...

- reiniging gezicht & decolleté

- peeling

- masker incl. ampul met hoogwaardige werkstoffen

- liposomen-serum

- aanvullende verzorging incl. ampul met hoogwaardige werkstoffen

- massage van gezicht, hals & decolleté

FRUITZUUR  30 mins | € 35,-

Een fruitzuurpeeling is een intensieve huidbehandeling, een natuurlijk alternatief voor microdermabrasie.  Fruitzuur (glycolzuur afkomstig van suikerriet) weekt de bovenste huidlaag, die bestaat uit dode huidcellen, los van de diepere huidlagen. In de diepere huidlagen stimuleert het zuur juist de aanmaak van nieuwe huidcellen. Dit maakt de behandeling zeer effectief. De huid wordt steviger en gezonder en huidklachten zullen vervagen.

Een fruitzuurpeeling geeft uw huid een intensieve oppepper en reiniging. Dat maakt de behandeling erg geschikt voor huidproblemen als acné, littekens, pigmentvlekken en fijne rimpels. Ook bij een algeheel verouderde of verslapte huid werkt de fruitzuurpeeling goed.

- reiniging

- fruitzuurpeeling

- kalmerend aloe vera masker

- aanvullende verzorging incl. ampul

NEW! Aanvullende massages

 

CHRISTAL ZEN MASSAGE  15 MINS | € 10,-

Een mooie en stralende huid is een weerspiegeling van gezonde energie. De Christal Zen massage vergroot de microcirculatie, brengt de huid weer in evenwicht en herstelt de harmonie van de huid. 

 

CUPPING FACE MASSAGE  15 MINS | € 10,-

Cupping massage is een vorm van bindweefselmassage. Er wordt gemasseerd met cups. Deze cups zuigen de huid vacuüm. De vacuümkracht verbetert de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. De huid wordt geprikkeld en gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. 

 

NATURAL FACELIFT MASSAGE 15 MINS | € 10,-

Natural Face Lift massage is een anti-aging boost voor het gelaat, de hals en het decolleté. Veroudering verandert ons gezicht. Niet alleen door rimpelvorming, maar vooral door verslapping van  onze gezichtscontouren. De Natural Face Lift massage is hierbij een zeer effectieve anti-agingmethode. Een ware natuurlijke facelift!

Aanvullende behandelingen

Skin Check   gratis

Wimpers & Wenkbrauwen

Epileren  € 11,-

Wenkbrauwen verven € 11,-

Wenkbrauwen verven & epileren  € 20,-

Wimpers verven  € 11,-

Wimpers verven & epileren  € 20,-

Wimpers & wenkbrauwen verven  € 20,-

Wimpers & wenkbrauwen verven & epileren  € 27,50

 

Sugaring

Bovenlip € 11,-

Kin € 11,-

Bovenlip & kin € 20,-

Gezonde Make-up

Make-up advies  gratis

Make-up  € 35,-

Ecobeauty Skincare Rotterdam

Bergselaan 287a 

3038 CE Rotterdam

info@ecobeauty.nu

06 836 900 82

BTW: NL001620528B47

KvK: 61775991

IBAN: NL 45 ASNB 0706 8083 12

© 2019 Ecobeauty Skincare Rotterdam    PRIVACY

Openingstijden:

Maandag      9.00 - 15.00

Dinsdag      9.00 - 21.00

Woensdag           gesloten

Donderdag      9.00 - 15.00

Vrijdag      9.00 - 21.00

Ecobeauty werkt uitsluitend op afspraak!