- Een gezonde huid van binnenuit -

Als huidspecialiste streef ik naar een gezonde huid voor iedereen. Helaas zijn huidproblemen niet alleen vanaf de buitenkant te verhelpen. Onze huid weerspiegelt namelijk onze innerlijke, lichamelijke gezondheid. Hierbij kan juiste voeding en leefstijl een belangrijke rol spelen. Daarom werk ik vanaf nu samen met Romy, van Gezondheidspraktijk Noordzij.

Romy, is diëtist, natuurvoedingsdeskundige en cognitief gedragstherapeut en helpt u naar een optimale gezondheid door het aanleren van een blijvende gezonde leefstijl - zonder diëten, calorieën tellen, repen, shakes en pillen. Haar missie is om u te begeleiden naar een optimale gezondheid door de oorzaak van eventuele klachten op te zoeken en het creëren van gezonde blijvende gewoonten.

Niet voor even, maar voor de rest van uw leven!

Bent u op zoek naar een blijvende oplossing om u fitter, gezonder en gelukkiger te voelen? Heeft u al talloze dieetpogingen gewaagd die zijn mislukt? Heeft u last van vage klachten zoals buikklachten, vermoeidheidsklachten en een chronisch energietekort? Is uw huid onzuiver?

Het geheim naar een betere gezondheid zit letterlijk tussen uw oren! Uw hersenen zijn de sleutel tot een blijvend gezonder leven en blijvend gewichtsverlies.

Romy helpt u te leren begrijpen hoe uw hersenen en lichaam werken. Zo krijgt u inzicht in de onderliggende oorzaak van uw (eventuele) klachten en kunt u weer grip krijgen op uw gezondheid en geluk!

Benieuwd naar wat Romy voor u kan betekenen? Neem dan contact op en zet de eerste stap naar een blijvend gezonder leven.

 

 

 

Informatie Bloedonderzoek:

Heeft u last van een onzuivere huid? Heeft u het idee dat u gevoelig bent voor bepaalde voedingsmiddelen? Heeft u last van vervelende buikklachten en heeft u weinig energie?

Ons bloed stroomt door elk uiteinde van ons lichaam en biedt een betrouwbare en waardevolle kijk in uw algehele gezondheid. Aan de hand van een holistisch bloedonderzoek kunnen er bovendien eventuele verstoringen en belastingen die ten grondslag liggen aan een onzuivere huid of andere gezondheidsklachten boven water komen.

Met het holistisch bloedonderzoek ontdekt u hoe het zit met uw:

✔ Spijsvertering en de darmen
✔ Alvleesklier
✔ Lever

✔ Vitaminen

✔ Mineralen

✔ Voedingsintoleranties
✔ Hormonale balans
✔ pH-waarde (verzuring)
✔ Stressgevoeligheid
✔ Belasting van bacteriën, schimmels, virussen en parasieten

✔ Belasting van gifstoffen en vrije radicalen

✔ Ontstekingen

Meer informatie en prijzen?

Kijk op www.praktijknoordzij.nl/bloedonderzoek 

Neem contact met Romy op voor meer informatie.

Romy Noordzij

I:  www.praktijknoordzij.nl 

E: info@praktijknoordzij.nl

T: 06 36 000 180

 

Romy is in de salon aanwezig op:

Maandag 3 augustus 13.00 - 18.00

Wilt u een consult-afspraak maken voor deze dag? Neem dan snel contact op met Romy! 

Ecobeauty Skincare Rotterdam

Bergselaan 287a 

3038 CE Rotterdam

info@ecobeauty.nu

06 836 900 82

BTW: NL001620528B47

KvK: 61775991

IBAN: NL45ASNB0706808312

© 2019 Ecobeauty Skincare Rotterdam    PRIVACY

Openingstijden:

Maandag      9.00 - 14.30

Dinsdag      9.00 - 21.00

Woensdag           gesloten

Donderdag      9.00 - 14.30

Vrijdag      9.00 - 21.00

Ecobeauty werkt uitsluitend op afspraak!