- Behandelingen -

Ecobeauty is de specialist op het gebied van natuurlijke & duurzame huidverbetering. Iedere behandeling wordt volledig op maat gemaakt en aangepast aan de behoefte van uw huid op dit moment. Ecobeauty werkt met hoogwaardige maskers op basis van o.a. Dode Zeezout, Kaolin (heelaarde) en Algen. Door toevoeging van werkstofampullen worden deze maskers samengesteld.

De eigenschappen van de werkstofampullen voegen extra waardevolle ingrediënten toe aan de eigenschappen van het basismasker. Dit maakt het mogelijk om een masker aan te passen aan de specifieke behoeften van uw huid.

U kunt een behandeling heel eenvoudig aanvullen met een van de aanvullende massages. Dit geeft uw behandeling een extra luxe touch.

Komt u voor de eerste keer bij Ecobeauty?

Boek dan de gratis Skin Check bij uw behandeling naar keuze!

CARE    45 mins | € 47,-  

Een intensief verzorgende behandeling. 

De huid krijgt een zachte reiniging met een milde peeling om de dode huidcellen te verwijderen en de huid weer glans te geven. Het reinigende vitamine masker  geeft uw huid wat het nodig heeft aan natuurlijke plantaardige oliën. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek voor uw huid geschikt liposomen-serum en een ampul met hoogwaardige werkstoffen.

- reiniging

- peeling

- reinigend vitamine masker

- liposomen-serum

- aanvullende verzorging incl. ampul

- gezichtsmassage 

CLEAN    45 mins | € 47,- 

Een intensieve & diep reinigende behandeling. 

De huid krijgt een dieptereiniging met een biologische peeling op basis van natuurlijke enzymen en een intensief masker op basis van rode algen. Onzuiverheden worden verwijderd en de huid wordt gekalmeerd met een eucalyptuslotion. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek liposomen-serum voor uw huid.

- reiniging

- peeling

- diep reinigend algenmasker

- verwijderen onzuiverheden e/o gerstekorrels

- liposomen-serum

COMPLETE   60 mins| € 68,-  

Een diep reinigend en intensief verzorgende behandeling.

De huid krijgt een dieptereiniging met een biologische peeling op basis van natuurlijke enzymen en een intensief masker op basis van rode algen. Onzuiverheden worden verwijderd en de huid wordt gekalmeerd met een eucalyptuslotion. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek voor uw huid geschikt liposomen-serum

en een ampul met hoogwaardige werkstoffen.

- reiniging

- peeling

- diep reinigend algen masker

- verwijderen onzuiverheden e/o gerstekorrels

- liposomen-serum

- aanvullende verzorging incl. ampul

- massage van gezicht, hals & decolleté

ANTI-STRESS   45 mins | € 47,-   

Breng de huid weer terug in balans!

De huid krijgt een zachte reiniging met een milde peeling om de dode huidcellen te verwijderen en de huid weer glans te geven. Het Kaolin masker bevat heel veel natuurlijke mineralen en werkt zuiverend en verstevigend. Door deze liftende en verstevigende werking is dit een optimaal anti-aging behandeling. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek voor uw huid geschikt liposomen-serum en een ampul met hoogwaardige werkstoffen.

- reiniging

- peeling

- kaolin masker

- liposomen-serum

- aanvullende verzorging incl. ampul

- gezichtsmassage  

DETOX    60 mins | € 68,-  

Een ontgiftende en regeneratieve behandeling.

De huid krijgt een intense reiniging met de mineral sea peeling om de dode huidcellen te verwijderen en de huid weer glans te geven. Het masker op basis van bruine en rode algen, zeezout en kaolin stimuleert het metabolisme van de huid en verbetert de afvoer van afvalstoffen. Het heeft een enorme ontgiftende werking en een zeer een positieve invloed op de talgklieren en de elasticiteit van de huid. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek voor uw huid geschikt liposomen-serum en een ampul met hoogwaardige werkstoffen.

- reiniging gezicht & decolleté

- mineral sea peeling

- dode zeezout masker

- liposomen-serum

- aanvullende verzorging incl. ampul

- massage van gezicht, hals & decolleté

ANTI AGING SUPER BOOST   60 mins | € 68,-   

De huid ondergaat een aantal drastische veranderingen naarmate we ouder worden. Er ontstaan fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken... We kunnen dit proces niet tegenhouden, maar we kunnen de huid wel goed verzorgen zodat ze mooi ouder wordt. En zo nu en dan een flinke boost met extra werkstoffen...

- reiniging gezicht & decolleté

- peeling

- masker incl. ampul met hoogwaardige werkstoffen

- liposomen-serum

- aanvullende verzorging incl. ampul met hoogwaardige werkstoffen

- massage van gezicht, hals & decolleté

MINERAL SEA  45 MINS | € 47,-

De Dode Zee bevat vele mineralen die zeer goed zijn voor de huid en is maar liefst tien keer zouter dan de oceaan. het zou van de Dode Zee wordt al eeuwenlang gebruikt om huidziektes en wonden te genezen, maar ook preventief om de huid te verzorgen en te hydrateren. 

Mineral Mud heeft vooral een zuiverende werking. Het werkt bijzonder heilzaam voor een onzuivere en snel geïrriteerde huid. De basis van de behandeling is een masker van Dode Zeezout en Mineral Mud.

- reiniging

- mineral sea peeling

- mineral mud masker

- liposomen-serum

- aanvullende verzorging incl. ampul

- massage

ACNE  60 MINS | € 68,-   

Acné is een vervelend huidprobleem. De term acné is een verzamelnaam voor meeëters, puistjes, pukkeltjes of ontstekingen. Onder invloed van b.v. verkeerde huidverzorging, verkeerde voeding, hormonen of huidirritatie ontstaat er een overmatige talgproductie met als gevolg meeëters en pukkeltjes. Dit gebeurt niet alleen bij een vette huid, ook een droge of vochtarme huid kan last hebben van acné. Wanneer de mee-eters of puistjes niet verwijderd en verzorgd worden, kunnen ze uitgroeien tot (grotere) ontstekingen en puisten. Het is belangrijk om acné op de juiste manier te behandelen en thuis te verzorgen. Het is belangrijk om elke dag de juiste producten te gebruiken die de huid herstellen en gezond houden. daarnaast is het belangrijk om regelmatig een acné- of fruitzuurbehandeling te ondergaan. 

- reiniging

- peeling 

- uitgebreide dieptereiniging

- liposomen-serum

- kalmerend masker

- aanvullende verzorging

FRUITZUUR  30 mins | € 36,-   

Een fruitzuurpeeling is een intensieve huidbehandeling, een natuurlijk alternatief voor microdermabrasie.  Fruitzuur (glycolzuur afkomstig van suikerriet) weekt de bovenste huidlaag, die bestaat uit dode huidcellen, los van de diepere huidlagen. In de diepere huidlagen stimuleert het zuur juist de aanmaak van nieuwe huidcellen. Dit maakt de behandeling zeer effectief. De huid wordt steviger en gezonder en huidklachten zullen vervagen.

Een fruitzuurpeeling geeft uw huid een intensieve oppepper en reiniging. Dat maakt de behandeling erg geschikt voor huidproblemen als acné, littekens, pigmentvlekken en fijne rimpels. Ook bij een algeheel verouderde of verslapte huid werkt de fruitzuurpeeling goed.

- reiniging

- fruitzuurpeeling

- kalmerend aloe vera masker

- aanvullende verzorging incl. ampul

Aanvullende massages

 

CHRISTAL ZEN MASSAGE  15 MINS | € 11,50   

Een mooie en stralende huid is een weerspiegeling van gezonde energie. De Christal Zen massage vergroot de microcirculatie, brengt de huid weer in evenwicht en herstelt de harmonie van de huid. 

 

NATURAL FACELIFT MASSAGE 15 MINS | € 11,50   

Natural Face Lift massage is een anti-aging boost voor het gelaat, de hals en het decolleté. Veroudering verandert ons gezicht. Niet alleen door rimpelvorming, maar vooral door verslapping van  onze gezichtscontouren. De Natural Face Lift massage is hierbij een zeer effectieve anti-agingmethode. Een ware natuurlijke facelift!

Extra behandelingen

Service

Skin Check   gratis

Adviesgesprek  gratis

Lichaam 

Tea Tree Rugbehandeling   45 mins | € 47,-

Algen Decolleté behandeling 30 mins | € 36,-

Wimpers & Wenkbrauwen

Epileren € 11,50

Wenkbrauwen verven € 11,50   

Wimpers verven  € 11,50

Vegan Kokos Wax

Wenkbrauwen € 15,-

Bovenlip € 11,50

Kin € 11,50

Make-up

Make-up advies  gratis

Make-up  € 35,-