- Anti Aging Maatregel 6 - 

MAATREGEL 6. TOEVOEGEN VAN HUIDEIGEN EPIDERMALE LIPIDEN

Normaal gezien maakt de huid deze stoffen voldoende aan. Maar als de huid droog, schraal en schilferig is kan dat wijzen op een tekort aan epidermale lipiden. Er is ruim wetenschappelijk onderzoek voorhanden dat bewijst dat het toevoegen van epidermale lipiden aan een verzorgingsproduct dit probleem kan verminderen of oplossen.

Het gaat voornamelijk om deze werkstoffen: 

  • natuurlijke huideigen fosfolipides (INCI = Lecithin)

  • natuurlijke huideigen ceramides (INCI = Ceramid)

  • natuurlijke huideigen glycolipides (INCI = Glycolipids)

  • natuurlijke huideigen spingholipides (INCI = Sphingolipids)

  • natuurlijke huideigen phytosphingosine (INCI = Phytosphingosine)

Opgelet: let er op dat het product zeker geen minerale olie bevat. Minerale olie verhindert de opname van deze en andere werkstoffen door de huid.

Opgelet: cosmetische ingrediënten als ceramides, triglycerides, glycerine, hyaluron-zuur, enzovoort worden in de cosmetische industrie zeer dikwijls uit dierlijk materiaal gewonnen. Omdat ze voornamelijk uit slachtafval worden gehaald (zoals bijvoorbeeld ceramides uit varkenshuid en hyaluronzuur uit hanenkammetjes) zijn ze doorgaans goedkoper dan dezelfde stoffen uit plantaardige bron. Nochtans zijn er merken die reclame maken met "niet op dieren getest", hoewel hun ingrediënten uit dierlijke bron komen. Er wordt dan wel niet gelogen, maar de consument die belang hecht aan dierenwelzijn wordt hierdoor toch wel op het verkeerde been gezet. Dr. Baumann Cosmetics geeft de garantie dat de producten niet op dieren worden getest, en dat geen enkel ingrediënt in onze producten uit dierlijk weefsel afkomstig is.

Ecobeauty Skincare Rotterdam

Bergselaan 287a 

3038 CE Rotterdam

info@ecobeauty.nu

06 836 900 82

BTW: NL001620528B47

KvK: 61775991

IBAN: NL 45 ASNB 0706 8083 12

© 2019 Ecobeauty Skincare Rotterdam    PRIVACY

Openingstijden:

Maandag      9.00 - 15.00

Dinsdag      9.00 - 21.00

Woensdag           gesloten

Donderdag      9.00 - 15.00

Vrijdag      9.00 - 21.00

Ecobeauty werkt uitsluitend op afspraak!